(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö 2020-kampanjassa ja palkkaamme vielä 8 elokuun loppuun mennässä eri mittaisiin kesätyösuhteisiin.

Meillä työntekijät ovat osa vauhdikasta markkinointitiimiämme, jossa kukaan ei jää yksin. Kaikki tuotteemme (mm. terveystuotteet, vitamiinit, lisäravinteet, luonnonskosmetiikka) ovat asiakkaillemme entuudestaan tuttuja, edullisia ja helposti myytäviä, joten onnistumisista pääsee nauttimaan heti. Aikaisempaa kokemusta hakijoilta emme edellytä, koska koulutamme ja TAKAAMME, että ohjeillamme jokainen tulee menestymään. Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamu- tai iltavuorossa, joten ehdit nauttia työn ohessa myös kesäkeleistä. 

Hakijalta odotamme sujuvaa suomenkielen taitoa, ahkeruutta ja myyntihenkisyyttä, eikä hyvästä huumorintajustakaan ole haittaa!

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen työhön, jatkuvan tuen sekä tunnetut tuotteet ja kohdistetut asiakasrekisterit vauhdittamaan tulostasi. 

Palkitsemme onnistumisista ja tykkäämme pitää töissä hauskaa! Meillä myös sinä olet mukana aivan huikeissa myyntikilpailuissamme, joissa viemme henkilökuntaamme all inclusive- matkoille ympäri maailman! Kävimme jo Pariisissa, Espanjassa nauttimassa jalkapallosta, Riikassa, New Yorkissa, uudelleen Espanjassa ja seuraavaksi suuntaamme Italiaan! Kesätyöntekijämme ovat oikeutettuja osallistumaan myös kaikkiin kisoihimme! Näiden lisäksi päivittäin on erilaisia muita kilpailuja, joissa voit voittaa leffalippuja, lahjakortteja, kosmetiikkaa sekä muita merkkituotteita, joista on taatusti sinulle hyötyä ja jotka tsemppaavat sinua kohti parempia tuloksia.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2020 kivointa työpaikkaa! Huomioithan myös, että etusijalla ovat henkilöt, jotka aloittavat työt osa-aikaisesti (noin 10 h-15/vko). Työvuorot voimme sopia erittäin joustavasti, joten opinnot eivät tästä kärsi.


Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: janiina.kekkonen@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
044-5264462/ rekrytointi