(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, kesätyö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme kesätyöhön

MYYJÄÄ

Haluatko ansaita tänä kesänä?

Se sopii, sillä meillä voit ansaita niin rahaa, palkitsevaa tekemistä ja arvokasta työkokemusta kuin hauskaa seuraa. Haluamme ansaita sinut lidliläiseksi ja arvostamme osaamistasi. Siksi palkkaasi ropsahtaa TESin päälle Lidl-lisää, ja tarjoamme sinulle työn, jossa olet osa huippuporukkaa ja teet monipuolisia hommia. Olemme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni-kampanjan jäsen.

 

Myyjänä olet kasvomme asiakkaille, joten ykköstehtäväsi on iloinen asiakaspalvelu. Parasta myyjien työssä on se, että kesätyöntekijämme pääsevät tekemään monipuolisesti myymälän työtehtäviä eikä kenenkään aika käy pitkäksi.

Tyypilliseen myyjän työpäivään kuuluu monenlaisia tehtäviä: voit esimerkiksi aloittaa aamusi hyllyttämällä tuotteita ja jatkaa sen jälkeen kassalla asiakkaita iloisesti palvellen. Osallistut myös myymälän siisteyden ylläpitoon huolehtien siitä, että asiakkaamme viihtyvät myymälässämme ulko-ovilta kassoille saakka.

Myyjän työ on monipuolista ja mukavaa!

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta:

 • Iloista asiakaspalveluasennetta – hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä
 • Intoa tarttua myymälän monipuolisiin, ajoittain fyysisiinkin työtehtäviin – ammattitaidon lisäksi meidän kesätöissä kohenee myös kunto!
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja – sinulla on lämmin sydän ja hyvä sosiaalinen pelisilmä
 • Suomen sekä ruotsin kielen taitoa – sinulla ei mene jauhot suuhun, jos asiakas kysyy sulhaspiirakkaa
 • Halua oppia kaupan alasta ja sen käytänteistä – plussaa on hygieniapassi ja aiempi kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä, mutta halu oppia ja onnistua on meille tärkeintä

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä – kesäsi päivittäistavara-kaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Reilun ja vakaan työnantajan – Vastuullinen kesäduuni -kampanjan ylpeänä jäsenenä pidämme kesätyöntekijöistämme huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun
 • Osaavan tiimin tuen – meillä on mahtava työporukka, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen
 • Kattavan perehdytyksen – kokemus myymälätyöstä ei ole välttämätöntä, opit kaikki käytännön asiat kattavalla perehdytysjaksolla
 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme kesätyöntekijöillemme 1,5% Lidl-palkanlisää TESin päälle
 • Osa-aikaisen vuorotyön – ehdit myös elää kuin viimeistä kesäpäivää
 • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
 • Arvokasta työkokemusta – kesätyö kaupan alalla on arvostettu lisä ansioluettelossasi ja avaa ovia tulevaisuudessa

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Kesätyöntekijöidemme viikoittainen työaika on pääsääntöisesti noin 20-25 h/vko.

 

Tule työkaveriksemme!

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 13.2.2020 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt ja kuinka pitkälle pystyisit työskentelemään.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työhaastattelu on ryhmä- tai yksilöhaastattelu. Haastatteluun pääsystä ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse. Haastattelut pidetään viikon 8 aikana.