(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2019-kampanjassa ja palkkaamme vielä 4 nuorta kesätyöhön ja 6 osa-aikaista työntekijää syksyksi työskentelemään esimerkiksi opintojen oheen.

Meillä työntekijät ovat osa vauhdikasta markkinointitiimiämme, jossa kukaan ei jää yksin. Kaikki tuotteemme (mm. terveystuotteet, vitamiinit, lisäravinteet) ovat asiakkaillemme entuudestaan tuttuja, edullisia ja helposti myytäviä, joten onnistumisista pääsee nauttimaan heti. Aikaisempaa kokemusta hakijoilta emme edellytä, koska koulutamme ja TAKAAMME, että ohjeillamme jokainen tulee menestymään. Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamu- tai iltavuorossa, tai osa-aikaisesti noin 15 tuntia viikossa erikseen sovittuina ajankohtina. Olemme joustavia työvuoroissa, joten työn ja koulun yhteensovittaminen onnistuu meillä helposti.

Hakijalta odotamme sujuvaa suomenkielen taitoa, ahkeruutta ja myyntihenkisyyttä, eikä hyvästä huumorintajustakaan ole haittaa!

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen työhön, jatkuvan tuen sekä tunnetut tuotteet ja kohdistetut asiakasrekisterit vauhdittamaan tulostasi. 

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja meillä on tälläkin hetkellä käynnissä huikeita kilpailuita, joihin myös sinä olet oikeutettu osallistumaan. Olimme vasta New Yorkissa ja nyt kisaamme all inclusive- matkasta Espanjaan, jossa luvassa on Road-Trip Barcelona- Villareal-Barcelona, merenranta majoitus, La-Liga ottelu livenä, hyvää ruokaa, loistavaa seuraa ja oma matkaopas.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt!


Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: kajaani@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
Markus Paakkari 040-6746988