(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2019-kampanjassa ja laitamme nyt jakoon ensimmäiset kesätyöpaikat 8 kpl.

Meillä työntekijät ovat osa vauhdikasta markkinointitiimiämme, jossa kukaan ei jää yksin. Kaikki tuotteemme (mm. terveystuotteet, vitamiinit, lisäravinteet) ovat asiakkaillemme entuudestaan tuttuja, edullisia ja helposti myytäviä, joten onnistumisista pääsee nauttimaan heti. Aikaisempaa kokemusta hakijoilta emme edellytä, koska koulutamme ja TAKAAMME, että ohjeillamme jokainen tulee menestymään. Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamu- tai iltavuorossa, joten ehdit nauttia työn ohessa myös kesäkeleistä. 

Hakijalta odotamme sujuvaa suomenkielen taitoa, ahkeruutta ja myyntihenkisyyttä, eikä hyvästä huumorintajustakaan ole haittaa!

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan (ka 12€/h), kattavan perehdytyksen työhön, jatkuvan tuen sekä tunnetut tuotteet ja kohdistetut asiakasrekisterit vauhdittamaan tulostasi. 

Palkitsemme onnistumisista ja tykkäämme pitää töissä hauskaa! Meillä myös sinä olet mukana aivan huikeissa myyntikilpailuissamme, joissa viemme henkilökuntaamme all inclusive- matkoille ympäri maailman! Kävimme jo Pariisissa, Espanjassa nauttimassa jalkapallosta, Riikassa ja seuraava kohteemme onkin New York, jossa meitä kutsuu Madison Square Garden ja NHL, sekä tietysti muut kaupungin nähtävyydet! Näiden lisäksi päivittäin on erilaisia muita kisoja, joissa voit voittaa leffalippuja, lahjakortteja, kosmetiikkaa sekä muita merkkituotteita.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2019 kivointa työpaikkaa! Huomioithan myös, että etusijalla ovat henkilöt, jotka aloittavat työt osa-aikaisesti (10-15 h/vko). 

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: markus.paakkari@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
Markus Paakkari 040-6747051