Myyjä, kesätyö, Varkaus (20 h/vko)
Lidl Suomi Ky

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

"Tuli yllätyksenä, kuinka paljon vastuuta minulla on ja kuinka paljon pystyn vaikuttamaan työpanoksellani. Ja se on toodella iso plussa!"

-Kesätyöntekijä, 2020

Jokainen kesätyöntekijämme vaikuttaa siihen, että olemme asiakkaiden ykkösvalinta. Me lidliläiset teemme asiakkaidemme arjesta sujuvampaa ja yllätyksellisempää, ja myyjänä sinä olet aivan keskeisessä roolissa muodostamassa tätä asiakaskokemusta. Olet kasvomme asiakkaille, ja ykköstehtäväsi on päivittäinen iloinen asiakaspalvelu.

Tyypilliseen myyjän työpäivään kuuluu monipuolisia tehtäviä: voit esimerkiksi aloittaa aamusi hyllyttämällä tuotteita ja jatkaa sen jälkeen kassalla asiakkaita palvellen. Osallistut myös myymälän siisteyden ylläpitoon huolehtien siitä, että asiakkaamme viihtyvät myymälässämme ulko-ovilta kassoille saakka.

Lisäksi valjastamme kaikkien kesätyöntekijöidemme joukosta erikseen vielä 30 halukasta henkilöä Lidlin kesän 2021 somevaikuttajiksi. Tämä työ tapahtuu oman työn ohessa, mutta luonnollisesti pientä lisäpalkkiota vastaan. Kuulet lisää somevaikuttajien hausta ja tehtävästä, jos sinut valitaan kesätyöntekijäksemme.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Iloista asiakaspalveluasennetta - vaikutat asiakkaidemme ostokokemukseen hymyssä suin, kiireenkin keskellä
 • Intoa tarttua myymälän monipuolisiin, ajoittain fyysisiinkin työtehtäviin - kesätyökokemus meillä kasvattaa osaamisen lisäksi myös hauistasi
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja - haluat vaikuttaa positiivisella asenteella ja sosiaalisella pelisilmälläsi erinomaiseen työilmapiiriimme
 • Suomen kielen taitoa - sinulla ei mene jauhot suuhun, jos asiakas kysyy sulhaspiirakkaa
 • Kiinnostusta kaupan alaa ja sen käytänteitä kohtaan - halu oppia ja onnistua on meille tärkeintä

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä - kesäsi päivittäistavara-kaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Reilun ja vakaan työnantajan - Vastuullinen kesäduuni -kampanjan ylpeänä jäsenenä pidämme kesätyöntekijöistämme huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun
 • Osaavan tiimin tuen - meillä on mahtava työporukka, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen
 • Kattavan perehdytyksen - kokemus myymälätyöstä ei ole välttämätöntä, opit kaikki käytännön asiat kattavalla perehdytysjaksolla
 • Kilpailukykyisen palkan - maksamme kesätyöntekijöillemme 1,5% Lidl-palkanlisää TESin päälle
 • Osa-aikaisen vuorotyön - ehdit myös elää kuin viimeistä kesäpäivää
 • Monipuolista työkokemusta -  kaupan alalla on arvostettu lisä ansioluettelossasi ja avaa ovia tulevaisuudessa

 

 Tule työkaveriksemme!

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja päättyvät elo-syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Kesätyöntekijöidemme viikoittainen työaika on pääsääntöisesti noin 20-25 h/vko.

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 21.6.2021 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot