(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, kesätyö, K-Supermarket Herkkupähkinä, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021
K-Supermarket Herkkupähkinä on hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Varistossa sijaitseva yksityinen lähikauppa. Mielenkiintoisen ja monipuolisen historiansa aikana myymälämme on useaan otteeseen joutunut sopeutumaan perustavanlaatuisiin kilpailutilannemuutoksiin, mutta on nyt muutaman viime vuoden aikana taas vakiinnuttanut paikkansa kasvu-uralle. Kaikki toimintamme lähtee nimenomaan meidän asiakkaidemme tarpeista. Paikalliset asiakkaamme ovat poikkeuksellisen mukavia, ja heidän kanssaan on todella helppo viihtyä.

Kauppamme on valittu Alma Median Kultainen Pippuri -kilpailussa yhdeksi Suomen neljästä rakastetuimmasta ruokakaupasta, yli 2.200 ruokakaupan joukosta. Kokeneen kauppiaamme lisäksi Herkkupähkinän pieneen mutta sitäkin sitoutuneempaan, joustavan moniosaavaan joukkueeseen kuuluu naisia ja miehiä suhteessa 50:50, tasaisesti kaikenikäisiä. Usealla meistä on korkea-asteen tutkinto, ja me kaikki kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Vastuuhenkilömme ovat lisäksi toimineet toistakymmentä vuotta "kauppiashautojina" ja koulineet maailmalle viisi uutta K-kauppiasta. Myös sinun urakehityksesi rajana K-ryhmässä on vain taivas.

Meillä Herkkupähkinässä vallitsee erinomainen tekemisen meininki: jokainen kommunikoi toisensa kanssa, eikä kukaan ole meillä tasa-arvoisempi kuin joku toinen. Joukkueen sisäinen kuri pitää myös kaikenlaisen työpaikoilla niin yleisen kähinän poissa meiltä, ja koko orkesteri soittaa samaa biisiä, vaikka tahtilajimme onkin harvinaisen nopea. Jokainen kaupassamme, kauppiasta myöten, työskentelee tarvittaessa myös kassalla. Yllätyksellisyys työtehtävien suhteen on meillä kuitenkin vähäistä, koska kaikki asiat kaupassamme on suunniteltu hyvin etukäteen.

Etsimme nyt kauppaamme kesätöihin itsenäistä ja tuloshakuista henkilöä, joka haluaa edetä pitkälle päivittäistavarakaupan tai jollakin muulla toimialalla.

Kesän aikana (tehtävän alkaminen 2.5. ja 26.5. välisenä aikana, tehtävän päättyminen 31.8.) vastaat itsenäisesti niiden osastojen toiminnasta joiden vastuuhenkilö on kulloinkin vuosilomalla. Työaikasi on vähintään 150 tuntia kuukaudessa, viitenä päivänä viikossa. Jollet asu kävelyetäisyydeltä kaupastamme, sinulla tulee olla auto, koska työvuorot sijoittuvat vaihteleviin aikoihin klo 06:00 ja 00:30 välille. Joka kolmas viikonloppu on vapaa. Palkka on TES:n mukainen. Onnistuneen kesän jälkeen meillä saattaa olla Sinulle tarjolla uusia haasteita ja erinomaisia tilaisuuksia. Työsuhde solmitaan rekrytointikumppanin Staffpointin kanssa.


Edellytämme sinulta

Korkea-asteen tutkintoa tai lähes valmiita erinomaisella menestyksellä suoritettuja opintoja
Oivaltavaa asiakaspalvelutaitoa
Vastuunkannon, tehokkuuden ja joustavuuden merkityksen syvällistä ymmärtämistä
Kaupan tunnuslukujen (esim. bruttotuotto, hävikki, työteho) ymmärtämistä ja vahvaa kykyä numeeriseen analyysiin
Kykyä päätöksentekoon ja useiden asioiden ohjaamiseen samanaikaisesti ja aikataulussa
Halua kehittyä ja kehittää joka päivä
Hyvää fyysistä kuntoa, koska työ on fyysisesti raskasta
Positiivista elämänasennetta ja oman elämän vahvaa hallintaa


Tarjoamme sinulle

Kesätyön, jossa osaamistasi arvostetaan ja jossa pääset näyttämään koko potentiaalisi kaupan alan monimuotoisissa tehtävissä
Tasa-arvoisen työpaikan, jossa jokaisen työpanos on tärkeä
Kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen mukavine ilta- ja viikonloppulisineen
Saat työvuorot tietoosi etukäteen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa
Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi