(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, kesätyö (Hämeenlinna)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Punnitse & Säästä on suomalainen myymäläketju. Punnitse & Säästä myy pääosin elintarvikkeita, kuten makeisia, kuivattuja hedelmiä ja erilaisia pähkinöitä ruoanlaittoon tai herkutteluun. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta http://www.punnitse.fi/.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme kesätyöntekijää myyjän tehtäviin yrityksen toimitiloihin Hämeenlinnan Goodmanniin. Myyjän tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti myymälässä asioivien asiakkaiden palvelu, tuotteiden hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpitäminen.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiemman työhistorian kautta perusosaaminen asiakaspalvelusta sekä mielenkiintoa myymälän tuotteisiin, mutta aito innokkuus ja mielenkiinto asiakaspalvelua kohtaan ovat kaikki, mitä tehtävään tarvitset. Tehtävässä pärjää oma-aloitteisella ja reippaalla ja iloisella asenteella. Henkilökohtainen kokemus työpaikan tuotteista, kuin myös sujuva englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Työtä tehdään työvuorolistojen mukaisesti ja työtä on tarjolla 20 - 25h/viikossa. Aamuvuoroa tehdään 8.00–15.00, iltavuoroa 14.30–20.15, lauantaisin 8.30–18.15 ja sunnuntaisin 11.30–18.15. Työpaikan toimipiste sijaitsee Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmannissa. Kesätyö alkaa kesäkuussa perehdytyksellä ja työsuhde kestää mahdollisesti elokuun loppuun saakka, vähintään kuitenkin heinäkuun ajan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.