(Poistunut julkaisusta)

Myyjä kesäksi K-Citymarket Kankaanpää
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Kesätyöntekijä K-Market Rise ja K-Citymarket Kankaanpää, elintarvikeosasto


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Market Risessä ja K-Citymarketissa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa Kankaanpään ytimessä. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- hygieniapassia
- vähintään 16-vuoden ikää


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan, mutta sinulle jää myös aikaa aurinkoon.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö touko – syyskuun välillä (kesto 2kk minimi).


Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Jääskeläinen, puh 0105388666.


Tee hakemus 28.2 mennessä: https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-citymarket-kankaanpaa/yhteystiedot -sivun alalaidasta löytyvästä kohdasta "työhakemus".


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta