(Poistunut julkaisusta)

Myyjä kenttämarkkinointiin, kesätyö
Face2Face Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään MYYNTIEDUSTAJINA pääkaupunkiseudulla!

Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä vastaten heidän kenttämarkkinoinnista sekä uusasiakashankinnasta. Työskentelemme erilaisissa toimipaikoissa, kuten lentokentällä, ostoskeskuksissa, kaupunkien katukuvassa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Tiimiimme etsimme iloista, energistä ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu saada lisää kokemusta myynnistä ja face-to-face -markkinointityöstä. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Työ on kokoaikainen (ma-pe 37,5 h/vk) ja palkkaus kuukausipalkka + provisio. Työsuhteen kesto on neuvoteltavissa hakijan toiveiden mukaan (min. 6 vk).

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? MAHTAVAA, sillä me etsimme juurikin sinua!

Lähetäthän hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta tai osoitteeseen finnishtalents@face2face.eu ja hae osaksi kasvavaa tehotiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Laura Virkkunen +358400217658, laura.virkkunen@face2face.eu

Meihin voit tutustua lisää: https://face2facecreatives.com/