(Poistunut julkaisusta)

Myyjä keikkatyöhön
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Tarjoamme vaihtuvat työympäristöt, työkaverit ja työmatkat. Tarjoamme työvuorot, joista sinä valitset sinulle sopivimmat. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kaupan alan erilaisiin toimijoihin, olitpa sitten alan vaihtaja, pitkän linjan konkari tai vaikka välivuotta viettävä opiskelija. Tule mukaan!

Haemme asiakaspalveluhenkisiä ja itsenäiseen työhön kykeneviä myyjiä erikois- ja päivittäistavara myymälöihin ja tavarataloihin. Myyjän tehtävissä voit keskittyä omien vahvuuksiesi mukaan joko kassatehtäviin tai hyllyjen täyttämiseen tai tehdä monipuolisesti molempia. Oletko aurinkoinen antero, joka haluaa ystävällisellä ja ripeällä kassatyöskentelyllään varmistaa, että asiakas lähtee myymälästä hymyssä suin? Vai oletko tehokas tiina, joka viihtyy fyysisessä työssä ja joka haluaa nähdä käden jälkensä konkreettisesti siisteinä tuoteriveinä? Työtä meillä löytyy molemmille. Työntekijänämme saat työtarjouksia yksittäisistä työvuoroista ja pidemmistä pesteistä asiakasyrityksissämme. Sinun tehtäväksesi jää vain hyväksyä tai hylätä ehdotukset.

Työvuoroja on tarjolla aikaisiin aamuihin, iltoihin ja myös yöaikaan. Toivomme, että pystyt tekemään säännöllisesti töitä erilaisissa vuoroissa. Usein työssäsi joudut paikkaamaan vakituista henkilöstöä, joten vuorot saattavat tulla lyhyelläkin varoajalla. Työpaikat sijaitsevat ympäri Turkua, mutta voit itse määritellä mitkä vuorot otat vastaan. Mitä joustavammin otat vuoroja vastaan, sitä enemmän saat töitä itsellesi ja sitä suuremmaksi palkkapussisi muuttuu. Tekemistäsi vuoroista saat hyvän mielen lisäksi palkkaa kaupan TESin mukaisesti.

Tässä työssä toivomme aiempaa kokemusta alalta, mutta saat toki kattavan perehdytyksen tehtäviin. Tehtävässä tulee olla täysi-ikäinen, puhua hyvää suomea sekä lähteä töihin ”hommat hoituu” -asenteella. Älä siis enää mieti, vaan jätä hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä mahdollisimman pikaisesti! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Edellytykset työnsaannille:

• täysi-ikäisyys

• suomen kielen taito