(Poistunut julkaisusta)

Myyjä- keikkatyöhön
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Hei, sinä reipas asiakaspalvelun ammattilainen, etsintäkuulutamme kaupanalan tekijää Poriin ja lähialueille.

Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Etsimme kaupantekijöitä työskentelemään kauttamme mm. Satakunnan Osuuskaupan toimipaikkoihin keikkaluonteisesti, sekä muihin kaupanalan asiakasyrityksiimme.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työtä on tarjolla tuntityönä Porissa ja lähialueella keikkana tai mahdollisesti säännöllisempiä tunteja käytettävyytesi mukaan.

Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua, palvelutiskiä sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas asenne työhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Onhan sinulla ikärajapassi, veikkaustaito sekä auto käytettvissä.

Toivomme työnhakijalta:

joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

paineensietokykyä

suomen kielen taitoa

halua oppia aina uutta

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva innokas tekijä niin lähetäthän hakemuksesi pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Edellytykset työnsaannille:

  • S-kassa
  • K-kassa
  • Veikkaus
  • Kassamyyjä
  • Auto käytössä
  • Myyjä