(Poistunut julkaisusta)

Myyjä -keikkatyöhön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Hei, sinä reipas asiakaspalvelun ammattilainen, etsintäkuulutamme kaupanalan tekijää Pohjois-Satakunnan alueelle.

Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Etsimme kaupantekijöitä työskentelemään kauttamme Satakunnan Osuuskaupan toimipaikkoihin: Kankaanpää, Honkajoki, Lavia, Merkarvia, Pomarkku.

Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa. Työtä on tarjolla tuntityönä Satakunnan alueella keikkana tai mahdollisesti säännöllisempiä tunteja käytettävyytesi mukaan.

Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tehtävään saa opastuksen. Tärkeintä on reipas asenne työhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Onhan sinulla ikärajapassi, veikkaustaito sekä auto käytettvissä.

Toivomme työnhakijalta:

joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

paineensietokykyä

suomen kielen taitoa

halua oppia aina uutta

täysi-ikäisyyttä

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva innokas tekijä niin lähetäthän hakemuksesi pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Edellytykset työnsaannille: Auto käytössä, Veikkaus, Kassamyyjä, S-kassa