(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Kassatiimiin, Prisma Sello, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2019
Haluatko luoda asiakkaille erinomaisia kauppakokemuksia aurinkoisella asiakaspalveluasenteellasi? Toimitko tehokkaasti vilkkaassa työympäristössä? Etsitkö työtä, jossa pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihin? Etsimme nyt Sellon Prisman kassatiimiin

KASSATYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviisi kuuluu kassan työtehtävät, asiakaspalvelu sekä asiakkaiden neuvonta. Pääset työssäsi kehittämään omia taitoja asiakaspalvelun parissa ja samalla kerryttämään kallisarvoista työkokemusta. Työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloajoille aikaisista aamuista myöhäisempiin iltoihin (7-23). Toivomme siis, että aikataulusi ovat joustavat ja tarpeen vaatiessa voisit ainakin joskus lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja se solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi, joten tämä työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai muun työn ohelle. Työ alkaa syys-lokakuun aikana kattavalla perehdytyksellä. Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan TES palkkausta, mukavine ilta- ja viikonloppulisineen.

Kauppakeskus Sello sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa, vain 15 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta.


Edellytämme sinulta

Ripeyttä ja vastuuntuntoisuutta
Vähintään 18-vuoden ikää
Hyvää asiakaspalveluasennetta sekä hymyä kiireenkin keskellä
Mahdollisuuden työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti


Tarjoamme sinulle

Joustavat työajat
Mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitoja
Työn hyvien kulkuyhteyksien varrella
Vilkkaan työympäristön, jossa tylsiä hetkiä ei tule
StaffSPECIAL henkilöstöedut


Arvostamme

Aiempaa kokemusta kaupan alan tehtävistä
Kokemusta kassan käytöstä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi