(Poistunut julkaisusta)

Myyjä käsityö- ja ompelutarvikeliikkeeseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme myynnillistä ja käsitöistä kiinnostunutta

MYYJÄÄ käsityö- ja ompelutarvikkeiden tehtaanmyymälään Länsi-Tampereelle.

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset myyjän tehtävät, kuten myymälän ylläpito, tuotteiden esillepano sekä asiantunteva asiakaspalvelu.

Etsimällämme henkilöllä on myynnillinen ote tekemiseen sekä aiempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Myös kokemuksesi esimerkiksi ompelusta sekä innostus ja kiinnostus käsitöitä kohtaan katsotaan suureksi eduksesi. Jos olet iloinen, positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen käsityöihminen, hae paikkaa heti!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan kokoaikaisen työn mukavassa työporukassa laadukkaiden käsityö- ja ompelutuotteiden parissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa (ma & ke-pe klo 10-17, ti klo 10-18, la klo 10-15). Työ alkaa vuokratyösuhteena, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyritykseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, niin hae paikkaa heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Junior HR Konsultti Juulia Lehtonen, puh. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.