(Poistunut julkaisusta)

Myyjä kahvilaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haemme asiakakkaallemme kahvilaan myyjää Akaalle.

Työtehtävänäsi on erinäiset kahvilassa tehtävät työt. Olet iloinen, reipas ja asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntäsi. Toivomme sinulla olevan entuudestaan kokemusta myyjän tehtävistä tai kaupanalalta ja mahdollisesti esimiestyöstä. Kokemuksen lisäksi tärkeää on positiivinen asenne ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa. Olethan valmis ottamaan tehtävissäsi vastuuta ja omalla toiminnallasi lisäämään kahvilan myyntiä.

Työaikasi sijoittuvat klo 8-17 aika-akselille. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan noin kaksitoista kuukautta.

Olisiko sinusta tekemään omalla persoonallasi kahvilaympäristöstä erityisen viihtyisä? Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana. Klikkaa itsesi osoitteeseen www.amiko.fi ja täytä hakemus.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!