Myyjä, K-Supermarket Järvituuli
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021
Oletko luonnollisen ja aidon asiakaspalveluotteen omaava kaupan alan työtehtävien helmi tai tuleva tähti?

Etsimme Keuruulle K-Supermarket Järvituuleen

MYYJIÄ

Myyjänä K-Supermarketissa työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentely sekä verkkokauppakeräily. Myyjänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä - saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Verkkokauppakeräilijänä vastaat verkkokaupan tehokkaasta ja nopeasta keräilystä yhdessä tiimisi kanssa. Tehtävässä on tärkeää osata jutella asiakkaille ja ymmärtää elintarvikkeista sekä kaupan alan tehtävistä sen verran, että osaa tehdä nopeita ratkaisuja esimerkiksi korvaavien tuotteiden suhteen. Asiakkaiden neuvonta ja palvelu kuuluu tehtäviisi jokaisessa työnkuvassa. Tällä oletkin luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisessa ympäristössä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin ja työnkuviin! Tässä tehtävässä K-Supermarketilla olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Sekä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla K-Supermarketin tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,23-12,73€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Edellytämme sinulta

Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
Joustavuutta työvuorojen suhteen ja hyvää käytettävyyttä
Tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä ongelmanratkaisukykyä
Vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Aiempaa työkokemusta päivittäistavaratuotteiden keräilystä tai kokemusta päivittäistavarakaupalla työskentelystä
Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427041
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keuruu