(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-ruokakauppa, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.
Haluamme innostuneen myyjän Järvenpään K-kauppaan huolehtimaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaidemme odotukset. Kauppa sijaitsee noin kolmen kilometrin päästä Järvenpään juna-asemalta.

Myyjän tehtäviin kuuluu erilaiset, monipuoliset tehtävät, kuten ensiluokkainen asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kuorman purku sekä hyllyttäminen.

Työsuhde solmitaan Staffpointin ja työntekijän välille ja palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Etsimme kahta myyjää 20h ja 30h viikkotunneilla. Kerrothan hakemuksessa, kummasta tuntimäärästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.
Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta
Työtä pelkäämätöntä ja ripeää asennetta
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Mahdollisuuden kehittää osaamista eri kaupan alan tehtävissä
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan
StaffSPECIAL-henkilöstöedut


Arvostamme

Aiempaa kokemusta kassatyöstä
Kaupan alan kokemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa
Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota.

Haluatko saada lisätietoa kaupan alan tehtävistä ja työnhakuun liittyvistä asioista? Seuraa meitä Instagramissa palvelupelaa


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi