(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Rauta Alavus
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus K-Rauta Alavudella ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on määräaikainen huhtikuusta syyskuuhun ja työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloajoille.

Työsuhde muodostuu työntekijän ja Staffpointin välille.

K-raudan myyjänä pääset tekemään kaikkia myymälän työtehtäviä myyntityöstä tuotteiden tilaukseen ja esillepanoon. Katsomme eduksi kokemuksen sisustus- sekä rakennustarvikkeista.

Myyjänä tarvitset aktiivista ja oma-aloitteista asennetta myyntityöhön sekä myymälän hoitoon. Asiakkaiden kanssa pääset harjoittamaan niin puhe- kuin kuuntelutaitojasikin. Ennen kaikkea odotamme tekijältä intoa oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan!

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

rehtiä asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä
positiivista ja reipasta mieltä
työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä myymälän kaikkina aukioloaikoina
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman myytäväksi
mahdollisuuden kehittyä erikoiskaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


Arvostamme

kokemusta sisustus- ja rakennustarvikkeista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen VIDEOHAASTATTELUNA, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Riina Suomela
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
0207206566
riina.suomela@staffpoint.fi