(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-marketit Kokkola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Mariankadulla, Rytimäessä ja Ykspihlajassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on osa-aikainen.
Työsuhde on aluksi määräaikainen Staffpointin kanssa ja jatkuu mahdollisesti työsuhteena toimeksiantajan kanssa. Haemme henkilöä pidempi aikaiseen työsuhteeseen.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

- Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
- Positiivista ja reipasta mieltä
- Työtä pelkäämätöntä asennetta sekä valmiutta yksintyöskentelyyn
- Halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
- Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
- Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Vaihtelevat ja monipuoliset työajat
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota.


Lisätietoja

Riina Suomela
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
riina.suomela@staffpoint.fi