(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Verkahovi & Tampereentie
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme kaksi innostunutta MYYJÄÄ huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Verkahovissa ja Tampereentiellä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja alkuun vuokratyönä. Työtä on tarjolla vähintään 30h/vko. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille, myöhemmin on mahdollista päästä siirtymään kaupan omille listoille.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen eri osastoilla. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti kaikille viikonpäiville klo 7-23 välille Verkahovissa ja klo 7-22 Tampereentiellä. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus kaupan alalta on eduksi, mutta koulutamme sinut tehtäviisi.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Työtä pelkäämätöntä asennetta
Halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
Valmiutta myös yksintyöskentelyyn
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Lähipalveluosaaminen (Veikkaus- ja Matkahuolto-osaaminen) katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Vaihtelevat ja monipuoliset työajat
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
StaffPointin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi