(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Pontela & K-Supermarket Piikkiö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen MYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Pontelassa ja K-Supermarket Piikkiössä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen eri osastoilla. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti kaikille viikonpäiville klo 6-23 välille. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus kaupan alalla on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Työtä on tarjolla alkuun noin yksi vuoro viikossa ja jatkuen toistaiseksi. Myöhemmin mahdollisuus tuntimäärän kasvattamiseen. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta kaupan alalta tai kassatehtävistä
Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Työtä pelkäämätöntä asennetta
Valmiutta myös yksintyöskentelyyn
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Vaihtelevat ja monipuoliset työajat
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
StaffSpecial edut


Arvostamme

Lähipalveluosaaminen (Posti- ja Matkahuolto-osaaminen) katsotaan eduksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi