Myyjä K-Market Pikku Huopalahteen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoisella asenteella varustettu tyyppi, joka nauttii asiakaspalvelusta? Miltä kuulostaisi pidempiaikainen työ monipuolisten työtehtävien parissa? 

Etsimme MYYJÄÄ K-Market Pikku Huopalahteen. Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään päivittäistavarakaupan monipuolisten tehtävien parissa, joten päiväsi koostuvat esimerkiksi kassatyöskentelystä ja hyllytyksestä. Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, on se iso plussa. Mikäli kuitenkaan aikaisempaa kokemusta ei ole ehtinyt kertyä, mutta asiakaspalvelu on sinun juttusi, niin älä jätä hakemusta laittamatta! Tässä työssä hyvä asenne on kultaakin kalliimpaa: mikäli siis olet oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, jolla on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan, ja olet valmis oppimaan uutta, voit olla etsimämme tyyppi!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja sinulla on mahdollisuus jopa täysiin tunteihin. Töitä sinulla on kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja Amikon välille, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme sen jälkeen. Tarjolla on monipuolinen työ mukavassa työympäristössä!

Kolahtiko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ; olethan nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490414
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa