(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Pietari / K-Market Kaivopuisto, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
K-Market Pietari / K-Market Kaivopuisto, 30h/vko

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Pietarissa ja K-Market Kaivopuistossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa aivan Helsingin keskustan tuntumassa.

Työsuhde on vakituinen, 30h/vko siten että töitä tehdään kahdessa eri myymälässä (K-Market Pietari sekä K-Market Kaivopuisto). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja valittu henkilö työllistyy suoraan K-Markettiin.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

- iloista asiakaspalveluasennetta sekä positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta ja vastuunottokykyä
- mahdollisuutta tehdä töitä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- hyvää kielitaitoa, vähintään sujuva englanti (myymälöissä käy paljon ulkomaalaisia asiakkaita)
- vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- monipuolisesti päällikkö- ja esimiesvalmennuksia
- hauskat ja innostavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, kutsu toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Erja Uitto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Vaasanpuistikko 13, 65100 VAASA
045 788 167 13
erja.uitto@staffpoint.fi