(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Murronkatu, Forssa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Myyjä, 30h/vko

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Murronkadulla ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa Forssan keskustasta sijaitsevassa myymälässä. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö alkaen kesäkuulta ja jatkuen 31.8.2019 asti. Työtä on tarjolla vähintään 30h/vko sijoittuen kaupan aukioloaikojen puitteisiin.


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.


Edellytämme sinulta

- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- monipuolisesti päällikkö- ja esimiesvalmennuksia
- hauskat ja innostavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus sivuillamme ja kerro meille, miksi olisit soveltuva kyseiseen tehtävään. Ensimmäinen haastattelukierros tullaan suorittamaan VIDEOHAASTATTELUNA. Lähetämme videohaastattelukutsun valituille hakijoille sähköpostiin.


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi