(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Mikael, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen MYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Mikaelissa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla vähintään 30h/vko. Työsuhde solmitaan työntekijän ja K-Market Mikaelin välille.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen eri osastoilla. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti kaikille viikonpäiville klo 7-23 välille. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus kaupan alalta on eduksi, mutta koulutamme sinut tehtäviisi.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Työtä pelkäämätöntä asennetta
Halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
Valmiutta myös yksintyöskentelyyn
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Lähipalveluosaaminen (Veikkaus- ja Matkahuolto-osaaminen) katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Vaihtelevat ja monipuoliset työajat
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi