Myyjä, K-Market Loukinainen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Töihin K-Market Loukinaisiin? Oletko tottunut asiakaspalvelija ja toimit ripeästi hyllyjen välissä? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä? Jos vastasit kyllä, saatat sopia työntekijäksi K-Market Loukinaisiin. Työtehtävät tapahtuvat sekä myymälän kassalla että myös hyllytystyössä myymälän hyllyjen välissä.

Haemme nyt kassatyöntekijää K-Market Loukinaisiin ja pääset sopimaan työvuorosi suoraan kauppiaan kanssa. Työtä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa. Työt suoritetaan alkuun Eezyn kirjoilla, joten pääset halutessasi varaamaan vuoroja muistakin asiakaskaupoistamme. Jatkossa on mahdollisuus siirtyä kaupan omille kirjoille. Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä ja valittavissasi on vaihtelevasti erilaisia myyjän työvuoroja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa, kuten K-Citymarketeissa sekä K-Supermarketeissa.

Toivomme, että sinulta jo löytyy:

Aurinkoinen palveluasenne, ystävällisyyttä sekä ammattimainen ote työtehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
Lähipalveluosaamista: veikkaus, matkahuollon palvelut

Arvostamme myös aiempaa kaupan alan työkokemusta.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle. Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Extraajat kuuluu Eezy-konserniin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426467
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vanhalinna