(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Lempäälä, Pirkkala, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? K-Marketissa työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Etsimmekin nyt innostunutta ja positiivisen asenteen omaavaa

MYYJÄÄ

työskentelemään Lempäälän, Pirkkalan ja Tampereen alueella K-marketeissa.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti. Tehtävässä vaaditaan reipasta ja vastuullista työotetta, sillä työvuoroissa ollaan ajoittain myös yksin. K-markettien lisäksi pääset myös halutessasi työskentelemään muissakin Keskon toimipisteissä.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja tarpeen vaatiessa sinut koulutetaan tehtäviin. Työsuhde perustuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan muotoon ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Suomen kielen taitoa
Vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Kaupan alan TES:n mukaisen palkkauksen
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla osaavan tiimin tuella


Arvostamme

Kaupan alan työkokemusta
Veikkaus-osaamista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna, joten huomioithan, että tulemme lähettämään jatkoon valituille kutsun haastatteluun sähköpostitse.


Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni