(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market, Kokkola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen MYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Rytimäessä, Mariankadussa ja Ykspihlajassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti kaikissa myymälöissä painottuen kuitenkin K-Market Rytimäkeen ja Mariankatuun. Työajat vaihtelevat myymälöiden aukioloaikojen puitteissa. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille ja on muodoltaan tarvittaessa työhön kutsuttavan työntekijän sopimus. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen eri osastoilla. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus kaupan alalla on eduksi, mutta koulutamme sinut tehtäviisi.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Työtä pelkäämätöntä asennetta
Halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
Valmiutta myös yksintyöskentelyyn
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Lähipalveluosaaminen (Veikkaus-, posti-, matkahuolto-osaaminen) katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Vaihtelevat ja monipuoliset työajat
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
StaffPointin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Riina Suomela
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
0207206566
riina.suomela@staffpoint.fi