(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Kivistö, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Kivistössä Vantaalla ylittää asiakkaidemme odotukset.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Aikaisemmasta kaupan alan työkokemuksesta on hyötyä ja lisäksi työhön valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen K-market maailmaan!

Työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti, mutta pääsääntöisesti vuorot ovat ilta ja viikonloppu painotteisia. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä on tarjolla noin 15-20 tuntia viikossa, kesän aikana enemmän. Työ soveltuu hyvin opiskelijalle!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, viimeistään kesäkuun puolessa välissä.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaisesti.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
positiivista ja reipasta mieltä
työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
lähipalveluosaaminen (Veikkaus-, posti-, matkahuolto-osaaminen) katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
vaihtelevat ja monipuoliset työajat
mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
StaffSpecial edut


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu!


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi