(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, K-Market Haapaniemenkatu, Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
K-Market Haapaniemenkatu Kuopio etsii asiakaspalveluhenkistä ja reipasta

MYYJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle, myymälän aukiolojen mukaisesti klo 06.30-22.15 välille, ja työ sisältää yksintyöskentelyä. Etsimämme henkilö on todellinen moniosaaja, jonka on hallittava työssään Veikkaus-myynti, Posti- ja Matkahuollon pakettien luovuttaminen, ikärajavalvonta, passien luovutus, tavaran vastaanotto, hyllytys sekä myymälän itsenäiset avaamis- ja sulkemis-toimenpiteet. Nämä, sekä monta muuta asiaa, hoidamme aina aurinkoisella asenteella tuoden iloa asiakkaan päivään. Olisiko sinusta tähän?

Työsuhde on vakituinen ja tunteja tarjolla on keskimäärin 15h/vko. Työvuoroja tehdään K-kauppiaan muissakin K-Marketeissa, johon kuuluvat Haapaniemenkatu, Pelimies, Pihlajalaakso ja Särkilahti. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja työsuhde solmitaan suoraan kauppiaan kanssa.


Edellytämme sinulta

Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Mahdollisuutta tehdä töitä kaikkina kaupan aukioloaikoina
Mahdollisuutta tehdä työvuorot kaikissa kauppiaan kaupoissa
Vähintään 18 vuoden ikää
Suomenkielen sujuvaa osaamista


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavan ja osaavan tiimin tuella


Kiinnostuitko?

Ole nopea. Aloitamme haastattelukierroksen ja henkilövalinnan jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Saat myös kutsun henkilöarviointiin.


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti 
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi