Myyjä Juuka-Nurmes-alueelle
Barona Kauppa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Hei Juuka-Nurmes alueella oleva kaupan alan osaaja, oletko etsimässä töitä?

Etsimme asiakkaallemme päivittäistavarakaupan tehtäviin MYYJÄÄ Juuka-Nurmes-alueelle.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus päivittäistavarakaupan tehtävistä katsotaan eduksesi.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Olisi suotavaa, että käytössäsi on auto, koska työvuoroja on sekä Juuan että Nurmeksen toimipisteessä. Ikärajapassin voit tarvittaessa suorittaa Barona kautta veloituksetta.

Mitä työhön kuuluu?

Työtehtäviin kuuluu kaikki myymälän tehtävät eli kassanhoito, asiakaspalvelu, kuormien purku sekä tuotteiden hyllytys. Saat tarvittaessa perehdytyksen kassajärjestelmään.

Työtunnit ovat n. 30h/vko, mikäli pystyt tekemään sekä Juuan että Nurmeksen toimipisteessä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528015
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (eveliina.lehto (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505770766 (ma-pe klo 9-15)
  • Sijainti: Juuka