(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Juhlamaailmaan
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy, Juhlamaailma Ratina

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa saat pukeutua vaikkapa Halloween asuun? Tai ideoida maailman siisteimmät lastenkutsut? Tässä riemukkaan värikkäässä työpaikassa saat heittäytyä täysillä juhlatunnelmaan! Haemme juhlamaailmaan aitoja bilehileitä, jotka rakastavat kaikenlaisten kekkereiden ja kemujen järjestämistä.

Kissanristiäiset, 60-vuotissynttärit, polttarit, rapujuhlat – juhlamestarina sinulta löytyy ideoita joka tilanteeseen! Tässä työssä autat asiakkaita juhlatarvikkeiden valitsemisessa, ja suosittelet kuhunkin juhlaan parhaiten sopivia tuotteita. Lisäksi työskentelet kassalla ja huolehdit hyllytyksestä ja muista kaupan tehtävistä.

Toivomme juhlamestareilta juhlien suunnittelussa tarvittavaa idearikkautta, visuaalista silmää, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta. Tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja käärit hihasi mielelläsi myös asiakkaiden tarvitessa apua suurten kantamusten kanssa. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kaupan alalta – ja erityisen suureksi eduksi katsomme loistavan huumorintajun! Tarvitset työssä lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa. Huomaathan, että työskentely Juhlamaailmassa ei valitettavasti sovi lateksiallergikolle, sillä monet kaupan tuotteista sisältävät lateksia.

Haemme Juhlamaailman liikkeeseen Tampereelle keikkailevia, osa-aikaisia myyjiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja toivomme että voisit sitoutua tähän riemukkaaseen työhön pidemmäksi ajaksi. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Palkkaus Kaupan Tessin mukaan.

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito