(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Intersport Sello Espoo
Intersport

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme asiantuntevaa ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa myyjää Intersport Sellon maastohiihto- ja pyöräosastolle. Mikäli siis vietät vapaa-aikasi suksien päällä tai pyörän selässä ja haluat jakaa osaamistasi myös työssäsi, tartu tilaisuuteen ja hae mukaan osaavaan porukkaan!

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset myyjän tehtävät ensisijaisesti maastohiihto- ja pyöräosastolla, mutta palveluhenkisenä osaajana olet valmis auttamaan asiakkaita myös muilla osastoilla. Osaat vakuuttaa niin aloittelevat harrastajat kuin vanhat konkarit lajiosaamisellasi, tunnet henkilökohtaisesti korkealaatuisten varusteiden merkityksen ja olet motivoitunut löytämään asiakkaille sopivimmat vaihtoehdot. Toivomme, että olet työskennellyt aiemmin urheilun ja/tai myynnin parissa. Luemme eduksesi myös osaamisen varustehuollon tehtävissä.

Valittu henkilö työllistyy Intersportille vakituiseen ja kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen. Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa myymälän aukioloaikojen mukaan. Palkkaus ja töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisesta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jatkoon valituille ehdokkaille lähetämme kutsun videohaastatteluun.