Myyjä Instrumentariumiin
Instru optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Oletko ihmisläheinen asiakaspalvelija, joka viihtyy myyntityön parissa? Katsahda tänne! Nyt etsimmekin vahvistusta aurinkoisiin ja asiantunteviin tiimeihimme pääkaupunkiseudulle! Oletko sinä uusin huippumyyjämme?

Jos rakastat myynnillistä asiakaspalvelua ja haluat tehtävään, jossa ammattitaidollasi on asiakkaalle aidosti suuri merkitys, Instrumentarium voi olla oikea työpaikka juuri sinulle! Tämän Suomen luotetuimmaksi valitun optikkoliikkeen myyjänä pääset paitsi käsiksi mielenkiintoiseen asiakaspalveluun, myös oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi osana näkemisen värikästä maailmaa.

Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi Instrumentariumin myyjänä. Edellytämmekin sinulta paitsi aiempaa kokemusta myyntityöstä, myös kykyä tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti juuri hänelle parhaiten sopiva näkemisen kokonaisratkaisu. Auttaessasi asiakkaita lasien valinnassa ja tehdessäsi tilauksiin liittyviä esimittauksia tarvitset lisäksi erittäin hyvää visuaalista silmää, tarkkaa työskentelyotetta ja kykyä useiden erilaisten järjestelmien hallintaan. Myyntityössä kuitenkin asenteesi on yksi ratkaisevista tekijöistä!

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen 30h/vko. Optisen alan asiantuntija sinun ei vielä tarvitse olla. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan kattavalla koulutuksella.

Työtarpeita on useassa eri myymälässä Helsinki-Espoo-Vantaa- alueilla, joten valmistauduthan työskentelemään tarvittaessa vaihtelevissa sijainneissa. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde solmitaan Instrumentariumin kanssa.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1308061
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (lotta.suikkari (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504708331
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa