(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Instrumentarium
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Oletko ihmisläheinen asiakaspalvelija, joka viihtyy myyntityön parissa? Katsahda tänne! Haemme MYYJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Instrumentariumille huolehtimaan asiakkaiden silmien hyvinvoinnista.

Jos rakastat myynnillistä asiakaspalvelua ja haluat tehtävään, jossa ammattitaidollasi on asiakkaalle aidosti suuri merkitys, Instrumentarium voi olla oikea työpaikka juuri sinulle! Tämän Suomen luotetuimmaksi valitun optikkoliikkeen myyjänä pääset paitsi käsiksi mielenkiintoiseen asiakaspalveluun, myös oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi osana näkemisen värikästä maailmaa.

Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi Instrumentariumin myyjänä. Edellytämmekin sinulta paitsi aiempaa kokemusta myyntityöstä, myös kykyä tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti juuri hänelle parhaiten sopiva näkemisen kokonaisratkaisu. Auttaessasi asiakkaita lasien valinnassa ja tehdessäsi tilauksiin liittyviä esimittauksia tarvitset lisäksi erittäin hyvää visuaalista silmää, tarkkaa työskentelyotetta ja kykyä useiden erilaisten järjestelmien hallintaan.

Tarjoamme sinulle puolen vuoden määräaikaisen sopimuksen täysin tunnein (37,5h/vko). Optisen alan asiantuntija sinun ei vielä tarvitse olla. Työt käynnistyvät 16.7. kolmen päivän mittaisella kattavalla koulutuksella.

Työtarpeita saattaa olla useassa eri myymälässä Helsinki- Espoo-Vantaa- alueella, joten valmistauduthan työskentelemään tarvittaessa vaihtelevissa sijainneissa. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

Jos paikka kuulostaa omaltasi, älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito, Asiakaspalvelija