Myyjä, Instrumentarium, Tuusula, Hyrylä
Tuusulan Optiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Oletko ihmisläheinen asiakaspalvelija, joka viihtyy myyntityön parissa? Katsahda tänne! Haemme MYYJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Instrumentariumille huolehtimaan asiakkaiden silmien hyvinvoinnista.

Jos rakastat myynnillistä asiakaspalvelua ja haluat tehtävään, jossa ammattitaidollasi on asiakkaalle aidosti suuri merkitys, Instrumentarium voi olla oikea työpaikka juuri sinulle! Tämän Suomen luotetuimmaksi valitun optikkoliikkeen myyjänä pääset paitsi käsiksi mielenkiintoiseen asiakaspalveluun, myös oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi osana näkemisen värikästä maailmaa.

Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi Instrumentariumin myyjänä. Edellytämmekin sinulta paitsi aiempaa kokemusta myyntityöstä, myös kykyä tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti juuri hänelle parhaiten sopiva näkemisen kokonaisratkaisu. Auttaessasi asiakkaita lasien valinnassa tarvitset lisäksi hyvää visuaalista silmää.

Tarjoamme sinulle töitä heinä-elokuun ajaksi 32h/vko. Työvuorot ovat maanantaista torstaihin klo 10-18. Optisen alan asiantuntija sinun ei tarvitse olla. Työt käynnistyvät mielellään jo kesäkuun loppupuolella perehdytyksellä.

Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Jos paikka kuulostaa omaltasi, älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463411
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula, Vantaa, Helsinki, Järvenpää