(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Image Wearille Helsinki-Vantaan myymälään
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Jos olet työtä pelkäämätön, pidät helposti langat käsissä ja sinulla on pettämätön asiakaspalveluasenne, etsimme juuri sinua asiakkaallemme Image Wear Oy:lle. Haemme myyjää Helsinki-Vantaan myymälään n. 4kk kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi myyjänä kuuluu asiakaspalvelua myymälässä, puhelimitse ja sähköpostitse, kuormien purkamista, toimituksia, tilauksen ja laskutuksen tekoa sekä yleisen siisteyden ylläpitoa.

Onnistut tehtävässä jos olet reipas, joustava, osaat tehdä monta asiaa samaan aikaan ja saat energiaa asiakkaiden palvelemisesta. Edellytämme valitulta henkilöltä tarkkaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kokemus vaatealalta tai -sovituksista auttaa sinua omaksumaan työtehtävät nopeasti, mutta asiakaskeskeisyys ja nopea oppimiskyky sekä oikea asenne työn tekoa kohtaan riittävät vallan mainiosti.

Työtehtäviä varten vaaditaan B-ajokortti ja oma auto. Mahdolliset matkakulut korvataan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulle tehdään Finavian turvallisuusselvitys ja hänen tulee suorittaa ilmailun turvatietoisuus -verkkokoulutus.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on määräaikainen maaliskuun loppuun asti. Työaika sijoittuu arkisin 9-17 välille myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, eli haethan tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 13.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse laura.rantanen@adecco.fi.