(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Iittala Outlet
Fiskars Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Fiskars Groupissa teemme arjesta ainutkertaista. Liityy joukkoomme ja tartu mahdollisuuteen tehdä arjesta ainutkertaista!

Iittala Outlet Riihimäki etsii tiimiinsä kesäksi iloista ja energistä

MYYJÄÄ

Myymälässämme edustat ikonisia tuotteitamme ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Tuot esiin brändiemme monipuolisuuden ja monimuotoisuuden ja tätä kautta rakennat asiakkaillemme ainutkertaisen ostokokemuksen jokaisen asiakaskohtaamisen myötä. Vahvistat Fiskarsin lifestyle-brändien asemaa suosittelemalla heille oma-aloitteisesti erilaisia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Viihdyt ihmisten parissa ja aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi näkyy myös kiireen keskellä.

Asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi osallistut myymälän muihin tehtäviin, kuten kattausten ja esillepanojen rakentamiseen. Täydennystilaukset, tavarantoimitusten purkaminen, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä kassan hoitaminen ovat luontainen osa työtäsi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut ja jo olet, tai haluat kehittyä vahvaksi myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Tiedät omaavasi erinomaiset yhteistyötaidot sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen. Perehdytämme sinut tuotteisiimme, mutta mahtavaa jos sinulla on jo aiempaa tuntemusta brändeistämme. Olet niistä innostunut ja palat halusta päästä kertomaan tarinoista niiden taustalla asiakkaillemme. Positiivinen asenteesi ei muutu kiireessäkään ja nautit työskentelystä myös monien kansainvälisten asiakkaidemme parissa.

Olet suorittanut vähintään lukiotasoisen tai kaupallisen koulutuksen ja omaat jo mahdollisesti hieman kokemusta asiakaspalvelusta, myyntitehtävistä ja ehkä myös visuaalisista tehtävistä. Työkielinäsi käytät sujuvasti ainakin suomea ja englantia, lisäksi arvostamme myös muuta mahdollista kielitaitoasi.

Iittala-myymälässä pääset työskentelemään Suomen arvostetuimpien brändien ja tuotteiden parissa. Koulutamme myymälähenkilökuntaamme jatkuvasti, joten tiimissämme on vain huippuammattilaisia ja sellaisiksi haluavia. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 asti viikkotyöajalla 7,5-37,5 h. Iittala-myymälöissämme noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimuksesta johdettua sopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Aloitus tehtävässä on toukokuussa 2020.

Lisätietoja Iittala-myymälöistä sekä myymälöiden sijainnista löydät osoitteesta https://www.iittala.com/fi/fi/myymalat. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin 23.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti uuden tiimijäsenen löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi myymäläpäällikkö Anne-Mari Seppänen puh. +358 40 186 9846 arkisin klo 13-14 välillä.

Liity joukkoomme tekemään arjesta ainutkertaista!