Myyjä Iittala Outlet Vaasaan
Fiskars Finland Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Iittala Outlet Vaasan tiimi etsii positiivisen energian omaavaa

MYYJÄÄ KESÄN AJAKSI

Myymälässämme edustat ikonisia tuotteitamme ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Tuot esiin brändiemme monipuolisuuden ja monimuotoisuuden ja tätä kautta rakennat asiakkaillemme ainutkertaisen ostokokemuksen jokaisen asiakaskohtaamisen myötä. Vahvistat Fiskarsin lifestyle-brändien asemaa suosittelemalla heille oma-aloitteisesti erilaisia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Viihdyt ihmisten parissa ja aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi  näkyy myös kiireen keskellä.

Asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi osallistut myymälän muihin tehtäviin, kuten kattausten ja esillepanojen rakentamiseen. Vastaat siis yhdessä kollegoidesi kanssa siitä, että myymälämme on konseptimme mukainen. Täydennystilaukset, tavarantoimitusten purkaminen, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä kassan hoitaminen ovat luontainen osa työtäsi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut sekä tiedät myynti- ja asiakaspalvelutaitosi olevan vahvuutesi. Sinua kuvailtaisiin hyvät yhteistyötaidot sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen omaavaksi. Olet brändeistämme innostunut ja kerrot mielelläsi asiakkaillemme tarinoista niiden taustalla.

Työsuhde on määräaikainen elokuun 2021 loppuun asti ja viikkotyöaika vaihtelee 15-37,5 tunnin välillä. Iittala-myymälöissämme noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimuksesta johdettua sopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tässä tehtävässä edellytetään suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28.2.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426518
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa