Myyjä Iittala Outlet Turkuun
Fiskars Finland Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Iittala Outlet Turun tiimi etsii positiivisen energian omaavaa

MYYJÄÄ KESÄN AJAKSI

 

Myymälässämme edustat ikonisia tuotteitamme ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Tuot esiin brändiemme monipuolisuuden ja monimuotoisuuden ja tätä kautta rakennat asiakkaillemme ainutkertaisen ostokokemuksen jokaisen asiakaskohtaamisen myötä. Vahvistat Fiskarsin lifestyle-brändien asemaa suosittelemalla heille oma-aloitteisesti erilaisia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Viihdyt ihmisten parissa ja aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi  näkyy myös kiireen keskellä.

Asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi osallistut myymälän muihin tehtäviin, kuten kattausten ja esillepanojen rakentamiseen. Vastaat siis yhdessä kollegoidesi kanssa siitä, että myymälämme on konseptimme mukainen. Täydennystilaukset, tavarantoimitusten purkaminen, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä kassan hoitaminen ovat luontainen osa työtäsi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut sekä tiedät myynti- ja asiakaspalvelutaitosi olevan vahvuutesi. Sinua kuvailtaisiin hyvät yhteistyötaidot sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen omaavaksi. Olet brändeistämme innostunut ja kerrot mielelläsi asiakkaillemme tarinoista niiden taustalla.

Työsuhde on määräaikainen syyskuuhun 2021 asti ja viikkotyöaika vaihtelee 4-37,5 tunnin välillä. Iittala-myymälöissämme noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimuksesta johdettua sopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä liittyen tähän tehtävään, kysymyksiisi vastaa myymälän myymäläpäällikkö Elina Kipinoinen ti-to klo 10-11 puh. 0405133684.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28.2.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424638
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku