Myyjä Iittala Outlet Espoon Lommilaan
Fiskars Finland Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Iittala Outlet Espoon Lommilaan tarvitaan iloinen ja energinen visuaalinen

MYYJÄ KESÄN AJAKSI

Myymälässämme edustat ikonisia tuotteitamme ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Tuot esiin brändiemme monipuolisuuden ja monimuotoisuuden ja tätä kautta rakennat asiakkaillemme ainutkertaisen ostokokemuksen jokaisen asiakaskohtaamisen myötä. Vahvistat Fiskarsin lifestyle-brändien asemaa suosittelemalla heille oma-aloitteisesti erilaisia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Viihdyt ihmisten parissa ja aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi näkyy myös kiireen keskellä.

Asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi osallistut myymälän muihin tehtäviin, kuten kattausten ja esillepanojen rakentamiseen. Vastaat siis yhdessä kollegoidesi kanssa siitä, että myymälämme on konseptimme mukainen. Täydennystilaukset, tavarantoimitusten purkaminen, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä kassan hoitaminen ovat luontainen osa työtäsi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut ja sinut tunnetaan vahvoista myynti- ja asiakaspalvelutaidoistasi. Tiedät omaavasi erinomaiset yhteistyötaidot sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen. Perehdytämme sinut tuotteisiimme, mutta mahtavaa jos sinulla on jo aiempaa tuntemusta brändeistämme. Olet niistä innostunut ja palat halusta päästä kertomaan tarinoista niiden taustalla asiakkaillemme. Positiivinen asenteesi ei muutu kiireessäkään ja nautit työskentelystä myös monien kansainvälisten asiakkaidemme parissa.

Olet suorittanut vähintään lukiotasoisen tai kaupallisen koulutuksen tai omaat jo vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta, myyntitehtävistä ja visuaalisista tehtävistä. Toivomme, että tiedät jo kokemuksen kautta, mitä työskentely vähittäiskaupan alan myymälässä vaatii. Työkielinäsi käytät sujuvasti ainakin sekä suomea että englantia, lisäksi arvostamme myös muuta mahdollista kielitaitoasi.

Iittala-myymälässä pääset työskentelemään Suomen arvostetuimpien brändien ja tuotteiden parissa. Koulutamme myymälähenkilökuntaamme jatkuvasti, joten tiimissämme on vain huippuammattilaisia. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Tehtävä on määräaikainen viikkotyöajalla 15-37,5 h. Iittala-myymälöissämme noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimuksesta johdettua sopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja Iittala-myymälöistä sekä myymälöiden sijainnista löydät osoitteesta https://www.iittala.com/fi/fi/myymalat

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin 28.2. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti uuden tiimijäsenen löytyessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426514
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo