(Poistunut julkaisusta)

Myyjä HEVI-osastolle, K-Citymarket Turtola, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme ammattitaitoista myyjää hevi-osastolle.

Hevi-osaston myyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu, esillelaitto ja ylläpito osastolla. Odotamme hakijalta vahvaa kokemusta ison HeVi-osaston ylläpidosta. Osasto on kiireinen ja tuleva kuormamäärä on iso, joten tekijältä odotetaan ripeää otetta työskentelyyn.

Työvuorot vaihtelevat kaupan aukioloajan puitteissa niin aamu-, päivä-, kuin iltavuoroja. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtunteja on tarjolla alkuun 15 h/vko ja kesän ajaksi (1.6-31.8.) 30 h/vko. Alkuun työhön tehdään määräaikainen sopimus elokuun loppuun saakka, mutta sen jälkeen mahdollisuus siirtyä kaupan omille kirjoille pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja alkuun työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa vahvaa kokemusta hedelmä-vihannes osaston työstä!
Hygieniapassia
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi myyjäksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
040-5180650
saara.hook@staffpoint.fi