(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Herkkutorille
M&R Kyllönen Oy/K-Supermarket Rantakylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Hei ruoka-alan ammattilainen! Koetko asiakaspalvelun sydämen asiaksi ja ruokaan liittyvät asiat ovat intohimosi? Olisitko etsimämme myyjä K-Supermarketin herkkutorille?

Asiakkaamme Joensuussa Rantakylän K-Supermarket etsii tiimiinsä uutta vahvistusta herkkutorille MYYJÄN tehtävään.

Työskentely: Työ sisältää ruokien valmistusta, raaka-aineiden käsittelyä ja esillelaittoa sekä asiakaspalvelua, kuormien purkamista sekä tavaroiden tilausta. Työaika on 37,5h/vko ja työsuhde on vakituinen.

Sinä: Edellytämme aiempaa kokemus ruuanvalmistuksesta sekä asiakaspalvelusta. Voit olla keittiöalan ammattilainen tai työskennellyt jo aiemmin päivittäistavarakaupan tai vastaavan palvelutorilla. Sinulla on hyvä tuntemus erilaisista raaka-aineista, ymmärrät elintavikkeiden säilytyksen ja omavalvonnan periaatteet sekä osaat käsitellä lihat ja kalat oikein. Osaat myös valmistaa erilaisia ruokia: herkkutorilla lounaat valmistetaan itse. Pystyt suosittelemaan asiakkaille tuotteiden valmistukseen liittyviä vinkkejä.

Puhut sujuvasti suomea ja koet asiakaspalvelun luontevaksi itsellesi, saattaapa sinulla on myös kokemusta myyjän tehtävistä. Sinulta löytyy myös hygieniapassi. Olet iloinen, paineensietokykyinen, oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistasi.

Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti, mahdollisimman pikaisesti

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi