(Poistunut julkaisusta)

Myyjä henkilöstöalalle
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Värväämö laajenee OULUSSA!

Etsimme toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen toimihenkilöä myyjäksi TEOLLISUUDEN asiakkaille. Tehtäviisi kuuluu myös työntekijöiden rekrytoiminen.

Värväämö on saanut touhuta Oulussa nyt reilut 2,5 vuotta henkilöstöalalla rakennusalan työntekijöille töitä etsien ja tarjoten. Olemme saaneet todella hienoja työntekijöitä ja asiakkaita kuluneiden vuosien aikana.

Nyt me laajennamme toimintaamme myös teollisuuden saralle täällä Oulun alueella ja haemmekin tiimiimme valmista osaajaa, kenelle myynti ja rekrytointi on entuudestaan tuttua puuhaa.

Pystymme tarjoamaan hyvän, toimivan ja rehdin työympäristön. Meillä on omasta mielestä alan paras konsepti niin tekijöille kuin asiakkaillekin. Meillä toimihenkilöt saavat vastuulliset, mutta suhteellisen vapaat työrukkaset.

Olemme Oulun tiimissä kuitenkin hieman outoja ihmisinä. Tykkäämme olla töissä, teemme hommia toisinaan sohvalla huonossa työasennossa ja vietämme välillä aikaa työntekijöidemme kanssa harrastellessa. Tykkäämme kyseenalaistaa henkilöstöalan vanhoja käytäntöjä ja tuuletamme mielellämme pinttyneitä toimintatapoja. Emme osaa olla ”herroja”, vaan koemme olevamme työntekijöidemme kanssa samaa sakkia. Yritämme olla mahdollisimman ennakkoluulottomia, mutta tässä meilläkin on vielä opeteltavaa. Meille on kuitenkin kaikista tärkeintä, että tekijämme ovat töissä kokoaikaisesti ja työkohteet ovat mieluisia.

Odotamme, että olet ehdottomasti ihmisläheinen persoona. Sinulla on kokemusta henkilöstöalalta ja erityisesti teollisuudesta. Etsimme siis henkilöä, jolle haettava työ on tuttua. Muuten emme osaa sinulle valmiita raameja asettaa. Riittää, että tulet tiimimme kanssa hyvin toimeen ja sinulla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Kuulostaako toimintamme kiinnostavalta ja olisitko sinä meidän tiimimme uusin jäsen?

Työsopimuksen allekirjoitamme, kun olemme löytäneet paikkaan sopivan henkilön, jotta pääset pikaisesti käynnistämään meidän kanssamme uutta liiketoimintaa.

 

Työtehtävästä voit kysyä lisätietoja Jounilta puhelimitse 0400 904 349

Hakemukset pyydämme laittamaan sähköpostitse jouni.palosaari@varvaamo.fi