(Poistunut julkaisusta)

Myyjä henkilönostin vuokraukseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeen tuleva ja puhelias persoona, joka pitää langat käsissään? Olet supliikki ja aidosti myyntityöstä kiinnostunut henkilö.

 

Etsimme nyt Päijät-Hämeen kiinteistörappaukselle Lahteen ammattitaitoista myyjää vetämään henkilönostinten vuokrauspuolen toimintaa, joten omaathan jo kokemusta myyntipuolen ja mahdollisesti henkilönostinten kanssa toimimisesta? Vuokrauspuolen vetäjä myyjänä vastaat koko vuokraustoiminnasta ja toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan, sekä huollon henkilökunnan kanssa. Töitä voit tehdä myös etänä esimerkiksi kotoa käsin, joten voit asua missäpäin suomea tahansa, kunhan homma rokkaa!

 

Asenne ratkaisee työssä onnistumisen, joten olethan asenteeltasi positiivinen ja motivoitunut myyntityötä kohtaan. Aiempi kokemus myyntityöstä ja henkilönostimista katsotaan eduksi, lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta vuokrausbisneksen avain asemassa toimimiseen, sillä työ on välillä todella nopeatempoista ja hektistä.

 

Tarjoamme sinulle, vakaan ja vastuullisen työnantajan, sekä laajan ja haasteita tuovan kokopäivätyön. Saat modernit työvälineet, vapaan pelikentän toimimiseen ja monipuoliset työtehtävät, unohtamatta kilpailukykyistä palkkausta! Työhön valitulle järjestetään kattava perehdytys ja jatkuvan tuen tekemiseen.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä joten jätä hakemuksesi jo tänään!  

 

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi, kaikki tiedustelut työpaikasta tulee osoittaa suoraan Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäelle, anneli.maki@amiko.fi tai puhelimitse 050 367 0432.

 

Päijät-Hämeen kiinteistörappaus on erikoistunut henkilönostimien vuokraukseen, sekä julkisivusaneerauksiin. Tarjoamme monipuolisia ja turvallisia henkilönostinpalveluita ja ratkaisuja kaikkiin eri nostotarpeisiin. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, sekä monipuolinen kalusto, ovat toimintamme perusta.