(Poistunut julkaisusta)

MYYJÄ, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Oy Sultrade Ltd on monipuolinen ja osaava urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden maahantuontiyritys ja suomalaisen Transmeri-konsernin itsenäinen tytäryhtiö. Sultraden palveluksessa on tällä hetkellä n. 40 henkilöä. Myymme ja markkinoimme kansainvälisiä ja kotimaisia tunnettuja tuotemerkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Oletko innostunut laadukkaista tuotteista ja upean brändin myynnistä? Oletko oma-aloitteinen, sosiaalinen, luotettava ja aktiivinen toimissasi? Oletko onnistunut tarjoamaan asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi uskomatonta asiakaskokemusta ja nauttinut siitä tunteesta?

Haemme asiakkaallemme Oy Sultrade Ltd:lle Helsingin Kaareen uuteen avautuvaan POP UP brändimyymälään KAHTA loistavan palveluasenteen omaavaa

MYYJÄÄ

ainakin vuoden 2019 loppuun asti kestävään työsuhteeseen. Työvuorot ovat joko noin 37,5h/vko (täysaikainen) tai osa-aikainen työ, jossa vuorojen määrä on sovittavissa oman tilanteen mukaan. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti, mutta osa-aikaisen myyjän vuorot painottuvat enemmän ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

Tehtävässäsi vastaat:

- unohtumattomasta asiakaskokemusta
- brändin mukaisen toiminnan vaalimisesta, esillepanosta ja myymälän pitämisestä loistokunnossa
- tuotteiden hyllyttämisestä ja hinnoittelusta
- kuluttajakysymyksiin vastaamisesta kaikissa kanavissa (myös sosiaalisessa mediassa)
- mahdollisista muista markkinointiin ja myyntiin liittyvistä tehtävistä

Edellytämme sinulta:

- kaupallisen alan opintoja tai kiinnostusta kaupalliseen alaan
- kokemusta vähittäiskaupasta vastaavantyyppisissä tehtävissä
- esimerkillistä palveluasennetta ja kaupallista hinkua päästä myyntitavoitteisiin
- palavaa halua toimia vapaa-ajan kenkien ja vaatteiden parissa
- oma-aloitteista, itsenäistä, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä työskentelytapaa

Tarjoamme mielenkiintoisen työn Helsingin uudessa kauppakeskus Kaaressa, mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ainutlaatuista myymälää sekä mukavat työkaverit.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Kerro hakemuksessasi millä tuntimäärällä olet kiinnostunut työskentelemään. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Jussi Asikainen jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.