(Poistunut julkaisusta)

Myyjä (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Syksyllä 2008 kolme perheellistä yrittäjää yhdistivät osaamisensa ja tästä syntyi uudenlainen, aidosti asiakasystävällinen koulu- ja päiväkotikuvauspalveluja tarjoava yritys, Kuvamuisto Oy. Hyvä kuva, asiakaslähtöisyys ja ympäristöystävällisyys ovat arvoja, jotka välittyvät yrityksen toiminnasta. Viihtyisä toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Haemme asiakasyrityksellemme Kuvamuisto Oy:lle reipashenkistä myyjää määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa elokuussa ja työtä on tarjolla noin neljän kuukauden ajan.

Päätehtävänäsi on nimettyjen koulujen ja päiväkotien kontaktointi puhelimitse ja asiakastapaamisten sopiminen. Asiakastapaamisten agendana on kuvauspalveluiden myyminen. Saat työssäsi osaksesi osaavan ja alalla pitkään toimineen tiimin tuen.

Kyseisessä myyntityössä pärjäät, mikäli omaat oikeanlaisen asenteen, olet helposti lähestyttävä ja mukava persoona sekä saat potkua työhösi onnistumisen tunteesta. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Olet hakemamme henkilö, mikäli olet valmis tekemään kaikkesi tulosten saavuttamiseksi ja palvelet asiakkaan aina hyvällä fiiliksellä.

Odotamme hakijalta sitoutumista projektiluontoiseen myyntityöhön, hyvää suomen kielen osaamista sekä itseohjautuvaa ja innostavaa työotetta. Voit olla esimerkiksi harjoittelupaikkaa etsivä, pian valmistuva opiskelija tai jo samankaltaisesta työstä kokemusta omaava henkilö.

Kuvamuisto Oy tarjoaa sinulle mukavan, rennon ja tiiviin työyhteisön sekä vaihtelevat, huumorintäyteiset työpäivät. Pääset nauttimaan työstäsi modernissa, innovatiivisessa ja nuorekkaassa ympäristössä.

Haluatko päästä osaksi hyvällä ja hauskalla asenteella työskentelevään työyhteisöön? Täytä hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 17.7.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi mahdollisimman paljon hakemuksessa. Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen / CV:n sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä, voit olla yhteydessä Sini Lehtiseen arkisin klo 9-15, p. 050 411 0390.