(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Helsingin Sanomille
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

MYYJÄN TYÖ HELSINGIN SANOMILLA 

 

Tavoitteellisia kohtaamisia, arvokkaita asiakaskokemuksia ja mahtavaa tiimihenkeä työssä, missä onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta, pidät vaihtelevasta työstä messuilla ja tapahtumissa sekä motivoidut mahdollisuudesta tienata hyvää palkkaa, sopii myyjän työ Sanomalla juuri sinulle! 

 

Työ Helsingin Sanomilla 

Haemme nyt Jyväskylän myyntitiimiimme uusia ja innokkaita vahvistuksia pitkiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työssä kohtaamme Sanoman potentiaalisia asiakkaita myyden heille Helsingin Sanomia, sekä muita Sanoma mediaperheen tuotteita (mm. Aamulehti, Aku Ankka, Tiedelehti) kiinteillä myyntipisteillämme kauppakeskuksissa, sekä kiertäen tapahtumia ja messuja ympäri Suomen. Tänä keväänä suunnitelmissa on lähettää huipputiimimme viikon työreissulle mm. Rukan laskettelukeskukseen! 

Aiempaa kokemusta myynti tai -kohtaamistyöstä ei tarvita, sillä opit työn kautta kaiken tarpeellisen kohtaamisista, ihmisistä ja yhteishengestä, saaden hyödyllistä kokemusta myös tulevaisuuden tavoitteitasi varten! Nykyisten työntekijöidemme mielestä työssä parasta on yhteisö, mahtava tiimihenki, sekä mahdollisuus työskennellä tien päällä erilaisissa tapahtumissa. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti ja arjessa saa ottaa itse vastuuta osana porukkaa. Työskentely tiimissämme ei edellytä täysi-ikäisyyttä. 

Maksamme työstäsi sinulle kiinteän tuntipalkan 10 €/h, minkä lisäksi onnistumisista palkitaan aina ruhtinaallisesti lisäansioilla. Keskituntiansio tehtävässä on tällä hetkellä 15 €/h, mutta parhaat myyjät tienaavat tätäkin enemmän. Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle Edenredin lounasedun ja Sanoman digilukuoikeudet. Järjestämme sesongeittain lisäksi palkitsemisgaaloja, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla! 

 

 

 

Työtä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa sopimuksestasi ja sesongista riippuen. Annamme mahdollisuuden työskennellä myös viikonloppuisin klo 09:00–18:00 välillä. 

 

Rainmaker 

Rainmaker on Suomen suurin myynnin palveluita, contact center -palveluita sekä henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja 1500 työntekijäämme tekee päivittäin myynti ja asiakaspalvelutyötä Suomen tunnetuimpien ja rakastetuimpien brändien parissa. Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia kohtaamalla päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti verkossa, chatissa ja puhelimitse.  

 

Haku on nyt käynnissä 

Olen Tiia Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta monikanavaisessa ympäristössä ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, ole yhteydessä minuun WhatsAppin kautta tai soittamalla minulle numeroon 040 714 7992 ja kerron sinulle lisää tehtävästä. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi suoraan tehtävään kohdasta “Hae työpaikkaa”. 

<a href="https://rainmakeroy.teamtailor.com/jobs/1062585-myyja-h