Myyjä Helsingin Sanomille
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääsee tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita!  

Haemme useita myyjiä Sanoman myyntipisteelle Helsinkiin. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta ja motivoidut mahdollisuudesta tienata hyvää palkkaa, myyjän työ Sanomalla sopii juuri sinulle.  

TYÖN KUVAUS

Nykyisten työntekijöiden mielestä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti, ja arjessa saa ottaa itse vastuuta osana porukkaa. 

Työ on Sanoman monikanavaisten tuotteiden myymistä yhtiön pääkaupunkiseudun myyntipisteillä yhdessä kunnianhimoisen ja vauhdikkaan tiimin kanssa. Aikaisempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tässä tarvitse, sillä me perehdytämme sinut työhön.

Tarjoamme sinulle

  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen
  • Oppia ihmisten kohtaamisesta, josta hyödyt pitkälle tulevaisuudessasi
  • Mahtavan työporukan ja hyvän palkan
  • Joustavat työajat

Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan määrätietoisen ja innokkaan asenteen sekä sopivasti pilkettä silmäkulmaan. Me huolehdimme lopusta.

SANOMA - SUOMEN SUURIN MEDIAYHTIÖ 

Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä.

TYÖAIKA JA PALKKA

Työtä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa. Annamme mahdollisuuden työskennellä myös viikonloppuisin klo 09:00–18:00 välillä.

Palkkamalli: Pohjapalkka 10 €/h + provisio. Keskituntiansio meillä on n. 15 €/h, mutta kova myyjä voi tienata moninkertaisesti.   

HAKU KÄYNNISSÄ

Olen Riku Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Ota rohkeasti  yhteyttä Whatsappin kautta tai soittamalla suoraan numeroon 0407147994.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit tietenkin myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Paikkakunta: Helsinki

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot