(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Häijään Säästömarket Oy:lle
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

MYYJÄKSI HÄIJÄÄN SÄÄSTÖMARKETIIN

Huittisten ja Häijään Säästömarketit ovat yksityisiä päivittäistavarakauppoja. Säästömarketit ovat perheyhtiöitä. Niiden tarkoituksena on tarjota kuluttajalle edullisia tuotteita helposti ja nopeasti. Säästömarkettien valikoimat ovat erittäin laajat ja niiden tarkoituksena on, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa samasta paikasta. Säästömarket palvelee Sastamalan Häijäässä lähellä valtatien 11 ja maantien 249 risteystä. Häijäästä löydät mm. elintarvikkeet, työkalut, maalit, kemikaalit, vaatteet, kengät, lelut, puutarhatuotteet, kausituotteet ja paljon muuta.

Haemme nyt asiakkaillemme Häijään Säästömarketille tarvittaessa kutsuttavaa myyjää.

Työnkuva sisältää kassatyöskentelyä sekä osastovuoroja. Sinulla on mahdollisuus silloin tällöin tehdä vuoroja myös Huittisten Säästömarketilla. Saat työsuhteesi alussa perehdytyksen mm. kassajärjestelmään ja kaupan käytänteisiin.

Mitä odotamme sinulta?

Aikaisempaa osaamista kaupanalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Iloinen, reipas asiakaspalveluasenne riittää. Veikkausosaaminen katsotaan eduksi. Toivomme sinulla olevan mahdollisuus ottaa joustavasti vuoroja päivävuoron lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä, siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvä asenne ja halu oppia! Annamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, mahdollisuuden vaikuttaa omiin vuoroihin ja uusia työkokemuksia!

Kiinnostuitko?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta, joten lähetä hakemuksesi tehtävään. Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 596 4500 tai sastamala.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja hakuaika päättyy 23.11.2020.